بازگشت سرمایه با اتخاذ تصمیمات صحیح در تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی

تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی

درایوهای موتور ستون­‌های صنعت مدرن جهانی هستند. این تجهیزات کاربردی در عین پنهان بودن در قلب اتوماسیون نوین صنعتی که به پایدار ساختن دنیا و زندگی ما کمک می­‌کنند، می‌­تپند. امروزه بیشترین کاربرد درایوها برای کنترل فن­‌ها، پمپ­‌ها و کمپرسورها می‌­باشد که از عناصر بسیار در تاثیرگذار در صنایع مختلف به شمار می‌­روند. بازار مالی این تجهیزات مستتر، موید اهمیت بالای آن­‌ها در بخش‌­های مختلف صنعت است. طبق گزارش­‌ها منتشر شده از بازار مالی درایوها، بیشترین سهم به ترتیب به درایوهای AC و DC با بیش از 10 و 4 میلیارد دلار اختصاص دارد. از طرفی با توجه به کاربرد وسیع و متنوع این تجهیزات در بخش‌­های مختلف صنعت، انجام اقدامات پیشگیرانه و توجه به تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی در جهت جلوگیری از توقف فعالیت آن‌­ها و بطبع خسارات مالی کلان، یک ضرورت انکارناپذیر محسوب می­‌شود.


تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی

درایوهای موتور با تغییر فرکانس و ولتاژ منبع تغذیه امکان کنترل فرآیند، کاهش مصرف انرژی و تولید انرژی به صورت کارآمد را فراهم می‌­کنند. به عبارت دیگر درایوهای صنعتی ترکیبی از یک موتور مناسب با درایو یا اینورتر رای کنترل سرعت، گشتاور و موقعیت کلیدها، سنسورها و پیوندها هستند. درایوها اغلب به طور خاص اجزای الکتریکی هستند که خود اینورتر فرکانس متغیر را تشکیل می‌­دهند و رابط بین سیگنال­‌های کنترل و موتور می‌­باشند. آشنایی با کارکرد این تجهیز در سیستم از یک سو و شناخت بخش­‌های مختلف عملکردی آن و نیز خرابی‌­های متداول مربوطه در سوی دیگر، جهت انجام بهتر و کارآمدتر تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی و اتخاذ تصمیمات پیشگیرانه و نتیجتاً بهبود قابلیت اطمینان راهگشاست.

تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی همانند سایر تجهیزات صنعتی از دو جهت قابل بررسی است. اولین وجه از این مهم در نگاه کلان به امر تعمیر و نگهداری و متعاقب آن اتخاذ استراتژی­‌هایی با هدف بهبود قابلیت اطمینان و مبتنی بر حفظ و نگهداشت دارایی­‌های فیزیکی نهفته است. وجه دیگر تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی به  پیاده ‌سازی استراتژی‌­ها و اقدامات پیشگیرانه و در صورت لزوم تعمیرات به موقع و موثر می‌­باشد.

توجه به موضوع قابلیت اطمینان باعث می‌­شود که درایوها سال­‌ها خدمات بدون دردسر ارائه دهند. تعمیر و نگهداری پیشگیرانه به تعمیر و نگهداری روزانه و دوره‌­ای منظم برای کمک به روشن ماندن تجهیزات گفته می‌­شود که کمک شایانی به جلوگیری از خرابی­‌های برنامه‌ریزی نشده و هزینه­‌های گزاف تجهیزات می­‌کند. در امر تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی به ویژه در صنایعی که بیشتر از درایوهای نوع AC و DC استفاده می­‌کنند، پیاده‌سازی تعمیر و نگهداری پیشگیرانه منظم می­‌تواند زمینه‌های مشکل سیستم را شناسایی کند که معمولا با انجام برخی تغییرات جزئی و بروزرسانی از مشکلات عمده و خرابی در آینده جلوگیری می­‌کند.



در راستای اجرایی ­سازی کارآمدتر برنامه تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی لازم است که به صورت کلی مجموعه اقداماتی در جهت جلوگیری از خواب این تجهیزات انجام دهیم. بخش اصلی این اقدامات وابسته به جمع ­آوری اطلاعات روزانه از وضعیت عملکرد آن­‌ها و ثبت دقیق اطلاعات مربوطه می‌­باشد. این امر باید به صورت پیوسته توسط پرسنل درگیر با تجهیز و برنامه­‌های هوشمند ثبت وقایع صورت پذیرد. برای عیب ­یابی و رفع عیب نکات عمومی وجود دارد که در اینجا برخی از آن‌­ها را برمی‌­شمریم. همچنین در دسته ­بندی مشخصی از انواع درایوهای صنعتی ارائه نکات فنی مرتبط با هر کدام را بررسی خواهیم نمود.

چک کردن پیوسته کدهای خطا: بیشتر کنترل کننده‌ها دارای رابطی برای تنظیم درایو و نمایش اطلاعات مربوط به عملکرد هستند. اگرچه جزئیات اطلاعات نمایش داده شده بین درایوهای مختلف متفاوت است، اما بیشتر کنترل کننده ‌ها اطلاعات مربوط به کد خطا مانند جریان­‌های زیاد، ولتاژ بالا و پایین در دو طرف ورودی و خروجی، دمای بالا و خطاهای داخلی را ارائه می‌دهند.

کنترل اتصال تجهیز: اگر کدهای خطا به شما کمک نمی­‌کنند مشکل را ردیابی کنید، اتصالات را بررسی نمایید. اتصالات شل از شایع‌ترین علل عملکرد معیوب در درایوها است. اگر هنوز تجهیز روشن می‌­باشد می­‌توان افت ولتاژ اتصال را کنترل کرد یا در صورت خاموش بودن. تنها در این حالت توجه کنید که برای قرائت قابل اعتماد، اتصال راجدا نکنید.

کنترل مداوم دما: رصد پیوسته دمای تجهیز می‌­تواند در رهگیری و شناسایی مشکل کمک کنند باشد. همچنین با استفاده از بررسی دمای اتصالات به کمک دماسنج مادون قرمز این امکان فرا هم می‌­شود که شل بودن اتصالات را شناسایی کنید.

توجه به تغییرات غیرمعمول درعملکرد تجهیز: با استفاده از حواس پنجگانه می‌­توان برخی از مشکلات احتمالی را شناسایی کرد. به عنوان مثال توجه به بوی نامتعارف از موتور، صداهای غیرمعمول و بوی عایق سوخته. در این موارد یاتاقان­‌های موتور، بار اضافی مکانیکی به قطعات و فرسودگی آن‌­ها را بررسی کنید.

مجموعه اقداماتی که پیش­تر اشاره شد کمک شایانی در نگهداری و شناسایی عیوب احتمالی می­‌کند اما با توجه به این که درایوهای صنعتی انواع مختلفی دارند. بطبع لازم است که ملاحظات ویژه‌­ای در تعمیر و نگهداری آن­‌ها لحاظ کرد که در ادامه به آن­‌ها اشاره می‌­شود.

بخشی ازهمه برنامه­‌های تعمیر و نگهداری، خرابی و تعمیر قطعات تجهیز می­‌باشد و درایوهای صنعتی از این قاعده مستثنی نیستند. برای اجرای هر چه بهتر و موثرتر تعمیرات درایوها، لازم است ابتدا با انواع این تجهیز و عملکرد آن آشنا شد. چرا که درک صحیح ساختار و اجزای یک تجهیز در شناسایی ریشه خرابی و عیب ­یابی یک اصل بنیادی است.


معرفی انواع درایوها

درایوهای موتور همانطور که قبل‌­تر بدان اشاره شد موقعیت خروجی و سرعت موتور الکتریکی را کنترل می­‌کنند. هنگامی که برق به موتور می‌­رود، درایو با اصلاح آن، خروجی لازم را فراهم می­‌کند. اصطلاحات “کنترل کننده­‌های موتور” و “درایوهای موتور” اغلب به جای یکدیگر استفاده می­‌شوند، زیرا مدارهای کنترل کننده معمولا با مدارهای محرک ترکیب می‌­شوند و یک واحد را تشکیل می‌­دهند.

امروزه چند نوع مختلف موتور و درایو موتور وجود دارد. چهار نوع اصلی موجود درایوها شامل DC، AC، سروو و استپر می‌­باشد که در ادامه با آن‌­ها بیشتر آشنا می‌­شویم.

موتورها و درایوها همچنین می­توانند در یک دسته ­بندی فرعی‌­تر دیگر که بر نحوه کنترل آن­‌ها تمرکز دارد، قرار بگیرند. بر این اساس درایوها به دو دسته کلی زیر تقسیم می‌­شوند:

درایوهای با سرعت متغیر (VSD): این درایوها با تغییر ولتاژ ورودی، سرعت موتور را تغییر می‌­دهند و می‌­توانند با موتورهای AC و DC استفاده شوند. در این نوع، اگر منبع تغذیه به شکل AC باشد، VSD ها از یک مدار یکسوکننده برای تبدیل AC به DC در ولتاژ و آمپر مشخصی که درایو می­‌تواند تنظیم کند، استفاده می­‌کنند. تغییر ولتاژ DC باعث تغییر سرعت موتور می‌­شود.

درایوهای فرکانس متغیر (VFD): درایوهای فرکانس متغیر نیز سرعت موتور را کنترل می­‌کنند، با این تفاوت که این کار را با تغییر ولتاژ و فرکانس انجام می­‌دهند، لذا تنها با موتورهای AC به کار می­‌روند. VFD ها فرکانس و ولتاژ سیگنال AC را کنترل و با تنظیم فرکانس موتور سرعت آن را کنترل می­‌کند. VFD ها همچنین برای کنترل سرعت راه ­اندازی و کاهش سرعت و نیز جلوگیری از اضافه جریان در موتور به کار می‌­روند.


درایوهای صنعتی DC

یک درایو DC در عملکرد اصلی خود، جریان متناوب (AC) را به جریان مستقیم (DC) تبدیل می­‌کند و جریان مورد نیاز موتورهای DC را تامین می‌­نمایند. درایوهای DC ماژول­‌های قدرتی هستند که به عنوان رابط بین موتور DC و کنترل کننده عمل می­‌کنند. غالباً، موتور الکتریکی همراه با کنترلر در کنار مدار درایو قرار می­‌گیرد.

گاهی اوقات، درایوهای DC به عنوان درایوهای با سرعت متغیر شناخته می­‌شوند. چراکه نحوه تنظیم سرعت شافت در اکثر انواع درایوهای DC صورت می‌­پذیرد. یک درایو DC با تنظیم سرعت قابل اعتماد، دامنه سرعت گسترده و نحوه انتقال ولتاژ به موتور مشخص می­‌گردد.



 پنل درایو صنعتی DC


ملاحظات تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی DC

در بحث تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی DC باید به این توجه کرد که به خاطر ساختار این نوع درایو، مسئله عیب ­یابی امری زمان­بر است. بسیاری از عوامل مختلف وجود دارد که می‌­تواند برای یک درایو DC ایجاد مشکل کند. مهم است که این مسائل درک شود تا عیب ­یابی سریع‌­تر و موثرتر انجام پذیرد. برخی از رایج‌­ترین مشکلات درایو DC به بازدارنده‌­های درایو برمی­‌گردد. در اکثر اوقات عوامل بیرونی می‌­توانند عملکرد درایو را محدود کنند. لذا لازم است در ابتدا این موارد بررسی شود. مسائل بلقوه می‌­تواند شامل موضوعات زیر باشد:

اتصال منبع تغذیه ضعیف: اگر درایو شما مشکل ولتاژ یا جریان دارد، ممکن است دستگاه برق مورد نیاز خود را دریافت نمی‌­کند. این عاملی است که می­‌تواند درایو را مهار کرده و از کارکرد موتور جلوگیری نماید.

اتصال معیوب با موتور: عامل مذکور می­‌تواند موتور را درگیر نماید نه درایو DC . فاکتورهایی مانند سیم، رله­‌های موتور و اتصالات باید بررسی شوند تا عامل اختلال عملکرد پیدا شود.

سیگنال فرمان ضعیف: اگر درایو DC موتور را متوقف کرد. ممکن است به دلیل یک سیگنال فرمان معیوب باشد. لذا حتما مطمئن شوید که سیگنال فرمان لازم برای راه ­اندازی موتور به درستی منتقل می‌­شود.

بعد از بررسی عوامل بیرونی تاثیرگذار برعملکرد، گام بعدی در امرعیب­ یابی به عنوان بخشی از تعمیر و نگهداری داریو صنعتی DC، این است که خود درایو را مورد واکاوی قرار دهیم. خرابی درایو می­‌تواند باعث از بین رفتن قطع‌­کننده­‌ها و فیوزها شود. این موارد از نشانه ­های نقص در خود درایو می­‌باشد. از دیگر نشانه­‌ها می‌­توان به عایق­‌بندی سیگنال ضعیف اشاره کرد. سایر مشکلاتی که می‌­تواند برای درایو DC رخ دهد، می‌­تواند به دلایل زیر رخ دهد:

خط ولتاژ کثیف: بدون خط ولتاژ تمیز، ممکن است بعضی از درایوها برای کارکرد صحیح دچار مشکل شوند. لذا باید مسیر انتقال ولتاژ چک شود.

بارگیری بیش از حد: اضافه بار، تنش زیادی را در درایو ایجاد می­‌کند. این اتفاق خرابی کل سیستم را به همراه دارد. بدین جهت باید از عوامل ایجاد اضافه بار جلوگیری کرد.

سیم­‌کشی درایو: اگر سیم­‌کشی درایو معیوب باشد یا به طور مناسبی انجام نشود، ممکن است درایو آسیب ببیند.

در آخر باید به این نکته اشاره کرد که با کنترل پیوسته سیستم و ثبت وقایع در کنار به کارگیری کتابچه راهنمای این نوع درایو می‌­توان برنامه ­ریزی بهتری در راستای پیاده ­سازی نگهداری و تعمیرات برای امر درایوهای صنعتی DC انجام داد.


درایو صنعتی AC

درایوهای AC ورودی‌­های AC را به DC تبدیل می­‌کند که کاملا شبیه درایو DC عمل می‌­کند. با این حال، پس از اتمام اولین تبدیل، جریان DC مجددا به جریان AC تبدیل می­‌شود که انرژی موتور الکتریکی را تامین می­‌کند. اساسا داریوهای AC اینورتر یا تقویت کننده فرکانس هستند و به عنوان رابط بین موتور AC و کنترل کننده عمل می­‌کنند. از این رو درایوهای AC به عنوان درایوهای فرکانس متغیر شناخته می‌­شوند، زیرا اکثر درایوهای موتور AC فرکانس ورودی را تنظیم می­‌کنند.

درایوهای AC در بسیاری از شرایط جایگزین گیربکس‌­های مکانیکی، تسمه­‌ها، کوپلینگ­‌های هیدرولیکی و سایر همتایان خود می‌­شوند. درایوهای AC محدوده­‌ای دقیق و گسترده از کنترل سرعت و گشتاور را در پکیجی کم اندازه ارائه می­‌دهند.



 پنل درایو صنعتی AC


ملاحظات تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی AC

برای انجام صحیح هر گونه سیستم تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی AC  یا همانطور که پیش‌­تر اشاره شد درایو فرکانس متغیر (VFD)، لازم است ابتدا از انجام مراحل زیر اطمینان حاصل کنید:

درایو را متوقف کنید.

قبل از انجام هر نوع عیب­ یابی، جریان برق متناوب را قطع نمایید.

بررسی کنید که ولتاژی در پایانه‌­های برق ورودی AC وجود نداشته باشد. لازم به یادآوری است که خازن­‌های DC ولتاژهای خطرناکی را پس از قطع برق ورودی حقظ می­‌کنند. لذا باید 5 دقیقه صبر نمایید، تا برق تخلیه شود. ولتاژ را با یک ولت متر اندازه بگیرید تا از تخلیه برق خازن‌­ها مطمئن شوید.

همچنین هر دستورالعمل نگهداری پیشگیرانه و یا پایش وضعیت شامل موارد زیر می­‌باشد:

سیستم باید کامل بازرسی بصری شود تا عاری از قطرات آب، رطوبت بالا و سایر عوامل آلاینده باشد. چرا که هر یک از این عوامل می‌­تواند باعث خرابی و خردگی در قطعات درایو شود.

درایو باید بسته به محیط، از خاک، گرد و عبار پاک شود. به هیچ وجه نباید بر روی هیت سینک درایو خاک جمع شود. چرا که ممکن است عمل خنک کاری نیمه هادی­‌های درایو مختل شود و به فن آسیب برسد.

تمام اتصالات درایو باید به درستی و بدون عیب باشد. افزایش دمای درایو می­‌تواند باعث آسیب به این اتصالات شود. این اتفاق می‌­تواند باعث فرار جریان و خرابی IGBT و متعاقب آن، از بین رفتن یکسوکننده­‌های ورودی و سوختن ترمینال­‌های روی کنتاکتور و سوئیچ‌­ها شود.

ولتاژها و جریان‌­های درایو کنترل شوند. این ولتاژ­ها در عرض 5 ثانیه باید به تعادل برسند. ولتاژ نامتعادل می‌­تواند به قطعات درایو آسیب جدی وارد نماید. درایوهای امروزی می‌­توانند موتور را به حرکت درآوردند درحالی که یکی از فازهای ورودی آن­‌ها مشکل دارد. لذا لازم است که این نکته را در بررسی­‌ها لحاظ نمود. همچنین درنظر داشته باشید که ولتاژ و جریان نامتعادل در خروجی‌­ها، لرزش شدید موتور را در پی دارد. بدین جهت خروجی­‌ها به طور کامل کنترل شود.


درایو صنعتی سروو

سرو موتور یکی از کارآمدترین موتورهایی است که کاربران می‌­توانند برای دستیابی به خروجی صحیح به راحتی آن را کنترل کنند. این نوع موتور به یک درایو سروو متکی می­‌باشد که به تولید حرکات دقیق برای چرخاندن یا فشار دادن قطعات دستگاه شما کمک می­‌کند. یک درایو سروو با گرفتن منبع جریان متناوب یا ثابت و تبدیل آن به یک خروجی جریان پالسی که در فرکانس و مدت زمان پالس متغیر است، توان ورودی را اصلاح می­‌کند. این درایوها به کنترل موقعیت­‌ها، گشتاورها و سرعت موتور کمک می­‌کنند. به طور معمول، از سرو موتورها و درایوها برای کاربردهای کنترل حرکت در صنایع ساخت­ و ساز و تولید استفاده می­‌شود. همچنین این درایو اغلب به سیستم‌­های درایو اسپیندل، نوار نقاله، ماشین ابزار و رباتیک کمک می­‌کنند.



 تعمیر و نگهداری درایو صنعتی سروو


ملاحظات تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی سروو

درایوهای سروو به واسطه نوع طراحی و عملکردی، درهم تنیدگی بیشتری با موتور دارد. از این رو بحث تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی سروو را در دو وجه پیگیری می‌کنیم. اولین وجه شامل نشانه­‌های خرابی و نقص عملکردی است. چرا که در این نوع درایو، قطعات بگونه­‌ای طراحی و جانمایی شدند که بسیاری از مشکلات آن­‌ها با بازرسی فنی به کمک چشم غیرمسلح، قابل شناسایی است. برخی از خرابی­‌های قطعات ممکن است منجر به توقف سیستم نشود اما خرابی­‌های اساسی را در آینده تحمیل نماید. بدین جهت در جهت انجام صحیح تعمیر و نگهداری داریوهای صنعتی سروو به نشانه­‌های زیر توجه ویژه داشته باشید:

نقاط سوخته بر روی تابلوی مدار

خوردگی

برآمدگی خازن­‌ها

تغییر رنگ مولفه­‌های مدار به دلیل افزایش دمای بیش از حد

کدهای تاریخ مولفه­‌های مدار

رزیستورهای ترک خورده

وجه دیگر تعمیر و نگهداری دایوهای صنعتی سروو، مربوط به خرابی­‌ها و عیوب متداولی است که برای آن­‌ها در طول عمرشان رخ می­‌دهد. آشنایی با این عیوب، امر تعمیر و نگهداری را تسهیل می­‌کند و باعث می­‌شود این امکان فراهم شود تا از خرابی­‌های احتمالی جلوگیری به عمل آورد. برخی از مشکلاتی که برای این نوع درایو رخ می‌­دهد، عبارتند است از:

هنگام استفاده از اسیلوسکوپ در خروجی مانیتورینگ، اطلاعات نویز دارد و مخدوش است: این اتفاق زمانی رخ می­‌دهد که خروجی مانیتورینگ از منبع تغذیه AC جدا نیست (ترانسفورمر). برای حل این مشکل باید از ولت متر DC استفاده نمود.

سروو موتور در یکی از جهات به نسبت جهت دیگر، سریعتر کار می­‌کند: این اتفاق می‌­تواند به دلایل مختلفی همچون خطای فاز موتور سروو brushless، قرارگیری سوئیچ انحراف در موقعیت تست و موقعیت اشتباه پتانسیومتر رخ دهد. در هر یک از این حالات می‌­توان به ترتیب راهکارهای تست یا چک موقعیت صحیح فاز، قراردادن سوئیچ در موقعیت انحراف و ریست کردن سیستم را اتخاذ نمود.

چراغ LED سبز است اما موتور سروو تکان نمی­‌خورد: معمولا به علت وجود منبع حرکتی در چند جهت اتفاق می­‌افتد. در این  شرایط به ترتیب می­‌توان  پورت +INHIBIT و –INHIBIT  را چک نمود.

پس از روشن شدن چراغ LED، موتور سروو خاموش می­‌شود: به واسطه ولتاژ پایین در سیستم رخ می‌­دهد و لازم است ولتاژ تا حد مورد نیاز سیستم افزایش یابد.

با چرخش موتور سروو، LED چشمک می­‌زند: به دلیل خطا در موقعیت فاز هال و یا خرابی سنسور هال رخ می­‌دهد. در صورت خطا در موقعیت فازهال باید سوئیچ تنظیم فاز چک شود. همچنین برای کنترل خرابی سنسور هال، لازم است بعد از چرخش موتور سروو ولتاژ هال A تا C بین DC 5V-0 باشد.


درایو صنعتی استپر یا پله­‌ای

یک درایو و کنترل کننده موتور پله­‌ای، جریان متناوب یا ثابت از منبع تغذیه را به خروجی جریان پله­‌ای تغییر می­‌دهد و متعاقب آن توان را تنظیم می­‌نماید. درایوهای موتور پله‌­ای از طریق آهن­رباهای دائمی توان ورودی را کنترل و تنظیم می­‌کنند. آن­‌ها همچنین از قطب­‌های دقیق قرار گرفته در استاتور و روتور استفاده می­‌کنند تا جریان‌­های DC را برای کمک به ایجاد چرخش گام به گام به کار گیرند. از آنجایی که خروجی چرخشی یک استپر ثابت نیست، باید توان ورودی را به گونه‌­ای کنترل کرد که به گروه­‌های قطب استاتور کمک کند تا انرژی را دریافت یا تخلیه نمایند.

این نوع موتور معمولا در صنایع ساخت مورد استفاده قرار می­‌گیرد. آن‌­ها گشتاور، موقعیت و سرعت موتور را کنترل می­‌کنند. این نوع موتورها مناسب کاربردهای پرسرعت نیستند.



 درایو صنعتی استپر یا پله‌ای


ملاحظات تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی استپر یا پله‌­ای

از آن جهت که درایوهای استپر ساختار و عملکرد ساده‌­تری دارند. بحث عیب­ یابی و رفع عیب آن‌­ها کمی راحت­تر اتفاق می­‌افتد. در ادامه برخی از خطاها و عیوب رایج این نوع درایو مورد بازبینی قرار می­‌گیرد. آشنایی با این موارد کمک زیادی در انجام صحیح‌تر تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی پله‌­ای و نیز انجام اقدامات پیشگیرانه با توجه به تسلط به علل خرابی سیستم، می­‌نماید.



تولیدکنندگان برتر درایوهای صنعتی

یکی از ارکان جدایی ­ناپذیر امر تعمیر و نگهداری درایوهای صنعتی همانند سایر تجهیزات، تهیه و تامین قطعات و جایگزینی تجهیزات فرسوده در هر صنعت است. از این رو آشنایی با تولیدکنندگان برتر تجهیزات در اتخاذ تصمیمات سازنده و راهگشا در این امر نقش بسزایی دارد. درایوهای صنعتی هم از این قاعده مستثنی نیست، بدین جهت با نگاه به لیست سازندگان درایوهای صنعتی در جهان نام‌­های Kaman Automation، Schambmuller GmbH، Nidec Motor Corporation، Siemens AG و Rockwell Automation به چشم می‌­خورد.


شرکت پمکو با یک دهه تجربه در زمینه مشاوره و اجرای پروژه­‌های مدیریت و استقرار سیستم­‌های مدیریتی مدیریت دارایی­‌های فیزیکی، امکان همراهی و همکاری با صنایع مختلف در زمینه نگهداری و تعمیرات انواع درایوها و کنترل‌کنندگان موتورهای صنعتی را فراهم آورده است. پرسنل اجرایی شرکت پمکو نه تنها در زمینه مهارت‌های فنی، بلکه در حوزه‌های مرتبط با سیستم‌های نگهداری و تعمیرات مبتنی بر نگرش مدیریت دارایی فیزیکی و خلق بیشترین ارزش از این دارایی ها، آموزش دیده و در پروژه‌های جاری این شرکت تجربه پیاده سازی کامل سیستم را بارها بدست آورده اند.


مطالب مرتبط

طراحی مبتنی بر قابلیت اطمینان (RCD)
طراحی مبتنی بر قابلیت اطمینان (RCD)
کتاب بهینه سازی نگهداشت و بهبود قابلیت اطمینان
کتاب بهینه سازی نگهداشت و بهبود قابلیت اطمینان
دوره آموزشی مدیریت هزینه چرخه عمر تجهیزات (lcc)
دوره آموزشی مدیریت هزینه چرخه عمر تجهیزات (lcc)