گزارشی از مراسم جایزه مدریت دارایی های فیزیکی در روزنامه دنیای اقتصاد

گزارشی از مراسم جایزه مدریت دارایی های فیزیکی در روزنامه دنیای اقتصاد

Title:

Description:


گزارشی از مراسم جایزه مدریت دارایی های فیزیکی در روزنامه دنیای اقتصاد


گردهمایی کمیته راهبری جایزه مدیریت دارایی‌ های فیزیکی

هفتمین گردهمایی کمیته راهبری جایزه ملی مدیریت دارایی‌ های فیزیکی به همراه مراسم اهدای تندیس و تقدیرنامه‌های سازمان‌های منتخب، در تاریخ ۱ شهریور ۱۴۰۲ در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد و در این رویداد جناب اقای دکتر علینقی مشایخی، چهره ماندگار مدیریت ایران به عنوان ریاست محترم جایزه، درخصوص اهمیت مدیریت دارایی‌های فیزیکی سخنرانی کردند.



هفتمین جایزه مدریت دارایی های فیزیکی در روزنامه دنیای اقتصاد

روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان پرمخاطب‌ترین روزنامه اقتصادی کشور، این گردهمایی، رویکردها و نقطه نظرات جناب آقای دکتر علینقی مشایخی را در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ منتشر کرد. دنیای اقتصاد ضمن اشاره به مفهوم دارایی‌های فیزیکی و اهمیت مدیریت آن‌ها در بخش‌های اقتصادی کشور، از جایزه ملی مدیریت دارایی‌های فیزیکی به عنوان عاملی بسیار موثر در جلب توجه سازمان‌ها به اهمیت این موضوع در کشور پرداخت:

” گرچه از زمان احداث صنعت در ایران مساله نگهداری و تعمیرات تجهیزات صنعتی مطرح بوده، ولی مدیریت دارایی‌های فیزیکی به شیوه علمی و مدرن امروز نزدیک یک دهه است که در کشور مطرح شده است. برای جلب‌توجه سازمان‌ها به اهمیت این موضوع چندسالی است که جایزه ملی مدیریت دارایی‌های فیزیکی با مجوز سازمان ملی بهره‌وری طراحی شده است. برای ارزیابی و دریافت این جایزه سازمان‌ها از نظرکاربرد روش‌های علمی مدیریت دارایی‌های فیزیکی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. معمولا سازمان‌هایی در فرآیند ارزیابی شرکت می‌کنند که با مفاهیم مدرن مدیریت دارایی‌های فیزیکی آشنا شده‌اند و سعی می‌کنند که آن را به‌کار گیرند. سازمان‌های شرکت‌کننده در جایزه توسط نیروهای متخصص و بر اساس اصول و مفاهیم مدیریت مدرن دارایی‌های فیزیکی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و برحسب امتیازاتی که سازمان‌های شرکت‌کننده در این ارزیابی به‌دست می‌آورند، تقدیرنامه یا تندیس دریافت می‌کنند. هدف ارزیابی و اعطای جایزه، افزایش آگاهی سازمانی نسبت به مدیریت دارایی‌های فیزیکی و ارتقای این مدیریت در سازمان متبوعشان است؛ ولی متاسفانه هنوز فقط تعداد معدودی سازمان نسبت به شیوه‌های مدرن مدیریت دارایی‌های فیزیکی، حساسیت و آگاهی لازم را کسب و در فرآیند جایزه شرکت می‌کنند.”

برای مشاهده کامل خبر کلیک کنید.



در ادامه افزوده شد که باتوجه به اهمیت این موضوع در ارتقای بهره‌وری درکشور، سازمان ملی بهره‌ وری ایران با هدف گسترش و تعمیق شناخت سازمان‌ها از مدیریت دارایی‌های فیزیکی مسئول برگزاری جایزه مدیریت دارایی‌های فیزیکی شود. سازمان بهره‌وری با کمک متخصصان و سازمان‌های بزرگی که نسبت دارایی فیزیکی بر نیروی کار در آن‌ها بالا است، مانند صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیرو، راه‌آهن و مخابرات، آگاهی سازمان‌ها را نسبت به اهمیت و محتوای مدیریت دارایی‌های فیزیکی افزایش و با ارزیابی و اعطای جایزه، کاربرد این دانش تخصصی را در اقتصاد کشور توسعه دهد.